Π.Ο.Π τυρί Φέτα

Π.Ο.Π τυρί Φέτα

Στην οικογένεια Μέμμου παράγουμε το τυρί φέτα  αποκλειστικά με 100% φρέσκο αιγοπρόβειο γάλα, από ζώα ελευθέρας βοσκής, σύμφωνα με την Ελληνική τυροκομική παράδοση.
Όπως παλιά, στο χωριό, παράγουμε την φέτα με τον πατροπαράδοτο τρόπο.Το τυρί στραγγίζει , παίρνει το χρόνο του να ωριμάσει και αποκτά τη μοναδική του γεύση για να έρθει στο τραπέζι σας υγιεινό, αγνό και πλούσιο, όπως ορίζει η Eλληνική τυροκομική παράδοση!
Η φέτα μας ωριμάζει στη φυσική της άλμη σε ξύλινα βαρέλια.Το τελικό προϊόν είναι ένα άριστης ποιότητας τυρί με ελαφρώς όξινη γεύση και πλούσιο άρωμα.

Η δομή της φέτας είναι συμπαγής και κόβεται εύκολα σε μερίδες για σερβίρισμα.Η φέτα επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρώτη μαγειρική ύλη σε πλήθος φαγητών της Ελληνικής κουζίνας (ντάκοι,σπανακόπιτα,τυρόπιτα,γεμιστά κ.α)
Η Φέτα μας είναι πιστοποιημένη ως προϊόν ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π) κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να παραχθεί σε συγκεκριμένα μέρη της Ελλάδας.
Πληροφορίες για την Φέτα:
Η Φέτα θεωρείται το πατροπαράδοτο Εληνικό τυρί από πρόβειο ή αιγοπρόβειο γάλα που παράγεται στη χώρα μας και είναι γνωστό απο την Ομηρική εποχή. Είναι μαλακό, λευκό τυρί άλμης και έχει κατοχυρωθεί ως προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π). Η φέτα είναι το Εθνικό τυρί του Έλληνα καλύπτοντας το 60% των αναγκών του ετησιώς σε τυρί.

Sorry, comments are closed for this post.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Όνομα (απαιτείται)

Email (απαιτείται)

Τηλέφωνο επιοκοινωνίας

Θέμα

Το μήνυμα σας

  • φετα1
  • feta
  • feta2
  • φετα
  • feta1

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  ΜΕΜΜΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ - ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ - ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ - ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - 2765022433 - Κινητό: 6945566676

Designed & Developed by WEBICON

newspaper templates - theme rewards

Your SEO optimized title page contents